MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na przełomie kwietnia i maja br. do gastronomii oraz...
fot. Łukasz Kaczanowski/Polska Press

Szukasz pracy? Wysyp ofert z hoteli i restauracji: nie śmieciówki, ale umowy na etat, a nawet benefity na zachętę. Sprawdź! [30.05.2022]

zdjęcie ilustracyjne

Na przełomie kwietnia i maja br. do gastronomii oraz cateringu najczęściej poszukiwani byli kucharze (35 proc. ofert), kelnerki i kelnerzy (21 proc. stanowisk), a także kierownicy zmiany (12 proc.) i barmani (10 proc.). Pojedyncze ofert dotyczyły m.in. cukierników (2 proc. rekrutacji). Hotelarze i właściciele innych obiektów noclegowych najczęściej szukali superwizorów (31 proc.), recepcjonistów (21 proc.), pokojówek (12 proc.) oraz specjalistów ds. sprzedaży i rezerwacji (6 proc.).

Zobacz również

W Ożarowie hodowcy zaprezentują konie raz zimnokrwistych. Wystawa w niedzielę 26 maja

NOWE
W Ożarowie hodowcy zaprezentują konie raz zimnokrwistych. Wystawa w niedzielę 26 maja

Remont DK 46. Kolejna zmiana organizacji ruchu pomiędzy Hanuszowem a Strobicami

NOWE
Remont DK 46. Kolejna zmiana organizacji ruchu pomiędzy Hanuszowem a Strobicami

Polecamy

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna