MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
JABŁKA...
fot. pixabay.com

Najlepsze i najgorsze produkty spożywcze na jesień. Takich owoców i warzyw lepiej nie jeść zdaniem dietetyków

JABŁKA
Jabłka to kwintesencja i synonim jesieni. Powinny być wszechobecne w kuchni o tej porze roku. Jabłka są bogate w błonnik, który dłużej utrzymuje uczucie sytości oraz witaminę C, przeciwutleniacz ważny dla ochrony dziąseł i gojenia ran poprzez zwiększenie produkcji kolagenu. Jabłka są jednym z najlepszych owoców na utratę tłuszczu!

Zobacz również

Retro Party! Tak bawiono się na Energy 2000 w Przytkowicach. Zdjęcia

Retro Party! Tak bawiono się na Energy 2000 w Przytkowicach. Zdjęcia

Jacek Karnowski wiceministrem w Ministerstwie Funduszy i Polityki Regionalnej

Jacek Karnowski wiceministrem w Ministerstwie Funduszy i Polityki Regionalnej

Polecamy

Apetyczna sałatka na lato. Najważniejszy w niej jest ugotowany bób

Apetyczna sałatka na lato. Najważniejszy w niej jest ugotowany bób

Dermatolog ostrzega! Niewielki błąd w pielęgnacji może mieć tragiczne skutki

Dermatolog ostrzega! Niewielki błąd w pielęgnacji może mieć tragiczne skutki

Tę zupę zrobisz ze szlachetnych grzybów. Po prostu rozpływa się w ustach

Tę zupę zrobisz ze szlachetnych grzybów. Po prostu rozpływa się w ustach