Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Przepisy Naszego Miasta: Adam Kot piecze pierożki z soczewicą i kiszoną kapustą

Joanna Nowicka
Pieczemy około 20 minut w temperaturze 180 stopni na złoty kolor. I gotowe. Smacznego!
Pieczemy około 20 minut w temperaturze 180 stopni na złoty kolor. I gotowe. Smacznego! JN
Pora na kolejną odsłonę specjałów Adama Kota. Dziś, w ramach cyklu Przepisy Naszego Miasta proponujemy Wam pierożki z soczewicą i kiszoną kapustą. Smacznego!
od 12 lat
Wideo

Wybory samorządowe 2024 - II tura

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na lubelskie.naszemiasto.pl Nasze Miasto